Del III: Att skicka in

Eftersom boken var lite av ett projektarbete skulle man kunna tro att den var klar vid skolårets slut. Det var den inte.

Jag ägnade sommaren åt att läsa igenom den några sista gånger och ändra in i det sista. Jag lät även min mamma läsa för att få en utomståendes åsikt på det hela. Visserligen har föräldrar en tendens att berömma vad man än får för sig att göra, men hon läste och kom med ovärderliga kommentarer.

Vid sommarens slut var det sedan dags att skicka in det slutgiltiga manuset på över 450 sidor, något som både min handledare och min familj uppmanade mig till att göra. Så jag letade upp adresser till fyra olika förlag som jag trodde skulle kunna vara intresserade av mitt manus och sedan, söndagen den 6 september för över ett år sedan, gick jag till Coop i Eslöv och postade mina fyra tunga paket. Jag var bara nitton år, men kanske skulle det kunna gå ändå. Kanske skulle mitt livs dröm ändå kunna slå in, så här tidigt i livet.

Och det gjorde den.

Kommentarer

  1. Det är så häftigt att du har gjort det här, Emma!

    SvaraRadera
  2. Ja, det tycker jag med! Nu är det bara 11 dagar kvar till boksläpp! :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg