En början

Man skulle kunna tycka att det är ganska ironiskt att jag startar en blogg. Det fanns nämligen en anledning till att jag var en av väldigt få som slapp skriva loggbok under projektarbetestiden i trean på gymnasiet. Både min handledare och jag var överens om att en loggbok som skulle handla om den bok jag hade bestämt mig för att skriva och ändra på, inte skulle vara särskilt spännande för varken mig att skriva eller honom att läsa. Ändå sitter jag här nu och har startat en blogg som är tänkt att handla om ungefär samma sak. Mitt skrivande, min bok och lite om allting runt omkring.

Jag har valt att döpa den här bloggen till ”Där drömmar blir till”, vilket även är namnet på min debutroman. Det innebär inte att det enbart kommer att handla om boken, utan bloggen fick heta så för att det är en titel som även passar in på en blogg som just har startats av en nybliven författare. Ibland slår drömmar in och någonstans föds de och blir till. Förhoppningsvis kommer även du att vara med när mina drömmar blir till och utvecklas till något mer, och jag ska försöka göra det roligt för dig att följa.

Välkommen hit!


Mer om mig själv och boken som jag debuterar med kommer inom kort.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg