Inför Bokmässan

Ni anar inte hur nervös jag är just nu. Om ungefär en timme ska jag ta min lilla rullväska samt slänga axelremsväskan med några skolböcker över axeln och bege mig till tåget som ska ta mig till Lund. Därifrån ska jag ta tåget till Göteborg och Bokmässan. Jag har aldrig varit där förut och nu ska jag dit för att signera min egen bok. Dessutom ska jag idag få se min färdiga bok för första gången. Jag ska få hålla den i handen, bläddra i den och läsa mina egna ord, tryckta på de finaste vita sidor. Hur ska jag kunna signera någonting efter det? Det återstår att se.

Jag ska även vara med på något som kallas Pressnatta, som är Bokmässans traditionsenliga invigningsfest. Det verkar väldigt roligt och det ska bli så spännande!

På torsdag är det mingel i förlagets monter. Om någon av er har tänkt åka till Bokmässan så besök gärna Bokförlagets Opals monter (för mer information, klicka här) under någon av de tre dagarna som det sedan är öppet för allmänheten!

Jag är säker på att mina dagar på Bokmässan kommer att bli oerhört spännande och roliga och jag ska försöka blogga från Göteborg om jag får tag på en dator. Annars lovar jag att dela med mig av allting till er så fort jag kommer hem igen, på lördag kväll (fast jag kanske väntar med att skriva tills på söndag, har en känsla av att jag kommer att vara ganska trött).

Tills dess, ha det bra!

Kommentarer

 1. Nej, vad roligt! Jag sitter här och är jättenervös på alla bloggare som ska på bokmässan. Du får ha det så kul :)

  Har du suttit och tränat på din signatur? Jag skulle aldrig våga signera någons bok, för min signatur är så otroligt ful (och ser annorlunda ut varenda gång). :)

  SvaraRadera
 2. Haha, ja, jag har suttit och tränat på rasterna i skolan - jag undrar vad mina klasskamrater som inte känner mig än har tänkt! :D

  Det kändes lite hemskt att skriva min autograf i boken första gången, det tog nog tio minuter innan jag vågade prova. Men det gick bra - även om den inte blir riktigt likadan varenda gång! :)

  SvaraRadera
 3. Rättning: Jag är inte nervös på bloggarna, jag är avundjuk :D

  Haha, jag tror att det är lugnt. De flesta tjejer har väl en fas där de sitter och skriver sitt namn om och om igen (eller en killes namn). På högstadiet så var mina anteckningsböcker sönderklottrade av olika försök att göra en snygg namnteckning :)

  Vad bra! Hoppas du får det kul i Göteborg.

  SvaraRadera
 4. Det är jätteroligt att signera! Och att få en bok signerad. Så det är en win-win-situation. Ingen orsak att oroa dig alltså!

  SvaraRadera
 5. Aw, Emma! Lycka till! Det är jättekul att din dröm gått i uppfyllelse! Hoppas du får det underbart! Boken är jättefin. Kram! <3

  SvaraRadera
 6. Sara: Skönt att du lugnar mig. Bra att man inte är ensam :)

  Anna: Ja, det var faktiskt jätteroligt! Måste dock bli bättre på att skriva trevliga små meddelanden till folk. Men jag jobbar på det!

  Alex: Tack! <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg