Nedräkning...

Idag är det bara en vecka kvar tills boken släpps och finns i en bokhandel nära dig!

Fick ett mejl från min redaktör att boken har anlänt till förlaget från tryckeriet. Själv har jag inte fått se den än, men kommer att få göra det på onsdag när jag åker till Bokmässan i Göteborg för att närvara vid en särskild signering där några utvalda förlag ska presentera sina nya författare. Jag har blivit utvald för Bokförlaget Opal och det ska bli så spännande!Och trots att det inte har ett endaste dugg med mitt skrivande att göra så måste jag bara ta tillfället i akt att beklaga gårdagens valresultat. Jag undrar verkligen om det svenska folket inser vad det är för ett parti som de har släppt in i sin riksdag. Och om de vet det, så undrar jag om de förstår vilka konsekvenser det här kan komma att få.
Låt oss hoppas att det inte blir värre än så här.

Kommentarer

  1. Längtar!! Lycka till i Göteborg min vän, jag är så stolt över dig! :)

    SvaraRadera
  2. Otroligt spännande! Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Ja, det tycker jag med! Tack så mycket! Och välkommen hit! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg