Första recensionen

Idag upptäckte jag den första recensionen av min bok på hemsidan Boktipset. Det är en hemsida för bokälskare där man kan tipsa varandra om böcker, sätta betyg, skriva recensioner, kommentera böcker och göra sina egna bokhyllor med böcker man har läst, läser eller vill läsa.

Recensenten heter Ally Regins* och hon skriver bland annat:

Detta är en söt och sagoinspirerad berättelse som visar på att om det finns drömmar så finns det även mardrömmar. Den avnjuts helst till cider och guldnougat. Om du påbörjar resan till Enderra, så kommer du inte vilja återvända så ta steget. Hoppa!
Bild: Ally Regins
Den här recensionen gjorde mig oerhört glad (för att läsa hela recensionen, samt se betyg och kommentar, klicka här) och dessutom väldigt spänd på vad alla andra som läser boken kommer att tycka!

Därför vill jag uppmana alla mina läsare/framtida läsare att höra av er när ni har läst. Jag förväntar mig inga recensioner, men en kommentar uppskattas! Det är så roligt att veta vad ni tycker därute, och man blir så glad av att veta att det man har sänt ut i världen verkligen blir läst.

Fast tills dess får ni njuta av den här söta bilden som Ally Regins har tagit och som även tipsar oss om det bästa sättet att avnjuta Där drömmar blir till, nämligen tillsammans med päroncider i plastglas och guldnougat!


* Ally Regins är även administratören för min Facebook-sida, så det är lika bra att ni bekantar er med henne nu för hon kommer att dyka upp fler gånger!

Kommentarer

  1. Jo. Jag tror absolut på att man kan lära sig det mesta bara man har en stark vilja. Jo. Men frågn är va jaghar talang för liksom, haha! Vad jag är bättre på som ingen annan skulle kunna bli bra på även om de övade jättemycket. Jag kanske är bra på sport egentligen! ;) Fick ju MVG. HAHA.

    Jag undrar mest om man lär sig tänkak kreativt om man jobbar med ett yrke som kräver kreativitet. Liksom, tänk om jag skulle gått en reklamutbildning. Men så är jag inte tillräckligt ra, för sånt där kräver en himla massa talang för att man ska lyckas. Man måste verkligen sälja sig själv. Och jag vet inte om jag klarar av det ärligt talat.

    Jadå! Vi ses i alla fall nästa vecka om vi inte ses innan dess. Hur gick tentan förresten?

    Kram!

    SvaraRadera
  2. P.s Jag tänker läsa din bok! Lovar! Men måste få tag på den först. Jag är fattig!

    SvaraRadera
  3. Vilken bra sida! Jag som bara hittat till filmtipset hittills... Får ta och bli medlem och fylla upp min digitala hylla nån dag.

    Kul med recensionen!

    SvaraRadera
  4. Ja, den är faktiskt jättebra, är medlem själv!

    Tack! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg