Intervju

Bilden är tagen av journalisten Helena
Svensson och jag har lånat den från
Skånskans hemsida.
Igår blev jag intervjuad av Skånska Dagbladet.

Jag åkte tillbaka till min gamla gymnasieskola, Bergagymnasiet i Eslöv, tillsammans med en vän för att besöka min handledare till projektarbetet och visa upp boken. Jag ville tacka honom än en gång för all hans hjälp, för skolans hjälp. Jag kunde inte ha träffat på någon annan som kunde ha hjälpt mig mer.
Han hade bjudit in en journalist från Skånskan och vi pratade om boken och om allt som har hänt de senaste två åren.
Det har varit en väldigt märklig resa hit och än är den inte över!

Läs gärna om mig på Skånskans hemsida!

Kommentarer

 1. Jättefin och bra interjvu! :)
  Hur känns det att hålla på med uppföljaren? Är det svårare eller enklare än förra gången? :)

  Jag ska ta och köpa in Där drömmar blir till när den lokala bokhandel får in den. De brukar vara ganska sega i överlag med att få in böcker. (De köpte bla. inte in Harry Potter and the Deathly Hallows förrän typ två veckor efter att svenska utgåvan kommit ut. Höll på att börja gråta när jag stod där på i juli och hade väntat ett helt år på att DH skulle komma ut - och så sa de bara "vi tar inte in den på engelska, för vi tror inte att det finns så många ungdomar i samhället som är intresserade av att läsa den på engelska").

  SvaraRadera
 2. Tack! :)

  Jo, det känns spännande att skriva på uppföljaren (dock känns det som om jag knappt hinner med den då jag har så mycket i skolan...)! Det är både svårare och enklare, måste jag säga. Jag känner ju redan karaktärerna och världen vid det här laget, så det är hyfsat enkelt. Jag vet ju vad de skulle göra i olika situationer och så. Fast samtidigt är det svårt då jag vill komma med en ny historia den här gången, utveckla karaktärerna och miljöerna, samt utmana mig själv! Jag vill ju bara bli bättre! :)

  Och vad roligt att du ska köpa boken! Haha, min lokala bokhandel är precis likadan. Dock hängde de med i "Harry Potter"-yran (till min stora lättnad). :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg