Smakprov

Jag går ofta in på hemsidan Smakprov. Det är en hemsida där man (precis som namnet indikerar) kan läsa utdrag och smakprov från olika böcker som man är intresserad av, kanske bland annat för att ta reda på om de är värda att läsa.

Och nu upptäckte jag att även min egen bok har kvalificerat in sig på hemsidan. Vilket innebär att alla härmed kan klicka sig vidare för att läsa ett smakprov ur Där drömmar blir till. Smakproven kommer ifrån Prologen och Kapitel 25 (fråga mig inte varför de valde ut just detta kapitel), och förhoppningsvis ska de få fler människor att upptäcka min berättelse.

Så läs och se om det här är något för er!

Kommentarer

 1. All publicitet är bra publicitet :)

  SvaraRadera
 2. Åh, tack för tipset! Jag vet dock inte om jag kommer att läsa kapitel 25 av din bok. Varför välja ett kapitel så långt fram? :o (jag är livrädd för spoiers)

  SvaraRadera
 3. Nej, jag har faktiskt ingen aning om varför de tog ett kapitel mitt i. Och lite dumt är det nog... Så ja, det är nog bäst att du inte läser det, kan hända att det spoilar lite. :)

  SvaraRadera
 4. Vilken himla smart sida! Den har jag inte vetat om.

  Och tack, vad roligt att du gillar dem! :-)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg