Så gott som...

Älskar man fantasy, mystiska parallellvärldar och magiska egenskaper är det här en underbar historia och en dessutom spännande debut.
Idag snubblade jag över något som nog är det närmaste ett omdöme i en tidning jag hittills har kommit. Så gott som en recension! 

Det är Gunilla Wedding som har skrivit en artikel, "Kärlekstörst och äventyr", där Jenny Jägerfeldts Augustnominerade ungdomsroman Här ligger jag och blöder recenseras. Fast även min bok nämns på slutet (citatet ovan är hämtat därifrån) och vill ni läsa hela artikeln hittar ni den här.

Annat kul som händer är att jag ska se Harry Potter och dödsrelikerna, del 1 på bio ikväll! Hoppas verkligen att den är bra, fast även om den inte är det kommer jag nog ändå att tycka om den. Harry Potter och hans värld kommer nog alltid att ha en särskild plats i mitt hjärta, då de böckerna är några av mina absoluta favoriter. Dessutom tillhör jag den grupp som har varit med ända från början. Jag har växt upp med Harry Potter, läst varenda bok så fort de kommit ut, suttit med en sugande längtan efter nästa. Och var jag möjligtvis den enda som kände den där enorma besvikelsen när brevet från Hogwarts aldrig damp ner på dörrmattan efter min elvaårsdag?

I vilket fall som helst är det snart över och jag både längtar och bävar. Att dela upp sista filmen i två känns på ett sätt bra - det kommer inte att vara helt slut när jag traskar ut från biosalongen ikväll. Fast samtidigt måste jag erkänna att jag är väldigt nyfiken på hur det här ska bli och var delningen kommer att vara...

Här kommer två trailers för filmen - jag kan knappt vänta!Kommentarer

 1. Kul med recensionen! :) Och wow! "Harry Potter och Dödsrelikerna" verkar vara jättebra ändå! Känns som det kommer bli mycket action. Bröt de av filmen bra? Du får inte avslöja något ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, tack! :)

  Åh, ja, jag gillade den jättemycket! :D Fattar inte hur det kan vara ett helt halvår (mer än det) tills man får se slutet! Fast jag tyckte ändå att brytningen blev bra, det blev ändå ett "slut" (för att vara mitt i, liksom). När ska du se den? :)

  SvaraRadera
 3. Okej! Hm, jag vet inte när jag ska se den faktiskt. Någon dag? :D

  SvaraRadera
 4. Haha, jag kan se om den med dig! :D

  SvaraRadera
 5. Mm sure! Om du är villig så! Den går i Eslöv också?

  SvaraRadera
 6. Ja, det gör den! Vi kan ju prata om det på fredag! :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg