Julklapp från Opal

Igår fick jag hem ett brev från Opal där det stod att jag fick välja en bok från deras katalog, som en julklapp från förlaget. Precis som mina föräldrar får julklappar från sina jobb så får jag också det! Och om jag får säga det, så är ju min julklapp mycket bättre, då jag får välja mellan en mängd olika bra barn- och ungdomsböcker!

Jag har kollat igenom katalogen flera gånger och kommit fram till att mitt val står mellan fyra titlar:
 • Älskar, älskar inte, som är en samling kärleksnoveller av sjutton olika nordiska författare.
 • Hedvig, som är skriven av Annelis Johansson.
 • Drakryttaren, som är skriven av en mina favoritförfattare, Cornelia Funke.
 • Tjuvarnas Herre, även den skriven av Cornelia Funke.
Jag måste ha bestämt mig så fort som möjligt, men funderar på att dra lott. Det är så svårt att välja!

Vad skulle ni ha valt?

Kommentarer

 1. Drakryttaren tilltalade mig först. Men har för mig att du visat den boken i stadsbiblioteket. Eller det var nog en annan bok! Haha! Kärlek funkar väl alltid. Men eftersom du är en sån fantasynörd så kör du säkert på det! ;)

  SvaraRadera
 2. Ja, efter mycket funderande tror jag att jag har Drakryttaren och kärleksnovellerna kvar. Vi får se vad det blir! :D

  SvaraRadera
 3. Jag tror att jag har läst Tjuvarnas herre en gång i tiden. Utspelar den sig i Venedig, vet du det? Har för mig att den var bra :)

  Btw, när jag flög hem från London så såg mannen bredvid mig på merlin på sin bärbara dator och jag satt och tjuvtittade lite. Såg väldigt bra ut :)

  SvaraRadera
 4. Ja, jag tror att den utspelar sig i Venedig! Har länge velat läsa fler böcker av Cornelia Funke, eftersom jag gillade Bläck-serien jättemycket! :)

  Haha, oj, ojdå. Så kul! Ja, har jag inte försökt säga det? :P

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg