Sagor! Fantasy!

Imorgon är det dags. Då flyger jag till Stockholm för att medverka på Sago- och Fantasyhelgen på Historiska Museet som jag även skrev om i ett inlägg för exakt en månad sedan faktiskt! (För att se detta inlägg, klicka här.)

Jag har skrivit klart mitt anförande, men kan nog erkänna att jag är ganska nervös. Det är inte precis varje dag jag gör någonting sådant här, vilket gör att det känns lite otäckt. Dock måste jag ju även säga att det ska bli väldigt spännande och roligt - inte bara att prata om min egen bok utan även att själv få gå runt och titta! Som jag skrev i inlägget för en månad sedan så är ju det här ett arrangemang där det kommer att vimla av sagoberättare och fantasyförfattare och finns det egentligen någonting bättre för mig? Knappast.

Historiska Museet öppnar redan 11.00 och har öppet till och med 17.00, så man har gott om tid att gå runt hur länge som helst och mysa!

Om ni har vägarna förbi så kommer mitt schema att se ut så här:

Lördag 4/12: Kommer att berätta om min bok i "Studion" på Historiska Museet kl. 13.00-13.50.

Söndag 5/12: Kommer att berätta om min bok i samma rum, fast kl. 14.00-14.50 istället.

På lördagen kommer ni även att kunna hitta mig i Akademibokhandeln på det nystartade köpcentret Bromma Blocks, där jag ska signera min bok kl. 15.00-16.00.

Och kom gärna om ni bor i krokarna! Det skulle vara så kul att få träffa er, och dessutom skulle det kännas ganska dumt om det bara är min familj som sitter i publiken. Inte för att jag inte uppskattar deras närvaro, men de har liksom redan hört allt det här några gånger, så för dem är det kanske inte lika spännande som för er. Förhoppningsvis.

Vill ni läsa mer om Sago- och Fantasyhelgen på Historiska Museet, nu den här helgen, så klicka dig antingen vidare till Bokförlaget Opal (där du kan läsa mer om mina tider eller mina författarkollegors) eller Historiska Museet (där du bland annat kan ladda ner helgens program som pdf).

Hoppas vi ses på lördag eller söndag!

Kommentarer

Populära inlägg