Signering på Akademibokhandeln Kungsgatan i Göteborg

Ja, redan på lördag ska jag iväg till nästa sak. Då ska jag än en gång stiga upp tidigt för att ta tåget till Göteborg, där det ska signeras böcker mellan cirka 13.00 och 15.00 på Akademibokhandeln Kungsgatan. Mitt i julruschen hoppas jag att många människor kommer att dyka upp, för jag tycker nog att min bok är en alldeles förträfflig julklapp - den utspelar sig ju till och med under hösten och har sin upplösning på en julafton!

Sedan har jag bestämt mig för vilken bok jag ska välja som julklapp från förlaget. Det blev Tjuvarnas Herre av Cornelia Funke, en bok som jag verkligen ser fram emot att läsa!

Ha det bra allihop och hoppas att vi ses på lördag!

Kommentarer

  1. Gud vad du åker hit och dit! Lycka till! =D Och visst är det härligt att det känns som man befinner sig i självaste Narnia när man går utanför dörren? <3

    SvaraRadera
  2. Ja, eller hur! Jag har inte varit hemma en hel helg på över tre veckor!
    Och ja, jag älskar verkligen snön, förutom att den försenar mina tåg! ;)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg