Intervju i Sydsvenskan!

Någon som har läst Kultur & Nöje i Sydsvenskan idag? Inte?

Om ni inte har gjort det tycker jag att ni ska slå upp sidan med Kultur för unga. Och har ni gjort det, vet ni antagligen redan att där idag finns en fin intervju med mig, där jag bland annat pratar om varför jag har använt citat i början av varje kapitel i boken. Läs den!

Tyvärr har den inte lagts ut på hemsidan så jag kan inte länka till den, men jag ska försöka skanna in den så att ni alla kan få ta del av den!

Kommentarer

 1. Kul för dig Emma! Får leta upp tidningen när jag är i Sverige nästa gång :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Tyvärr läser jag inte Sydsvenskan, så har ingen aning om hur intervjun ser ut. ^^ Haha, Emma + Citat = "I want to spend my lifetime loving you." ;)

  Tycker att citat är inspirerande. Får en att känna en gnutta hopp ibland. Hursomhelst, du får gärna skanna in intervjun, eller så får jag läsa den när vi ses nästa gång! Förresten, hur går det med allting? Du dör inte av tristess av att gå hemma? Hoppas att du mår bra min kära fina Emz!

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Anna: Ja, det får du göra! :) Annars ska jag som sagt försöka skanna in det, synd att det inte ligger på hemsidan.

  Alex: Haha! Ja, jag har mina moments. ;)
  Citat är verkligen inspirerande. Det finns så många människor som har kommit på smarta saker att säga och varför då inte använda dem till hjälp när man försöker formulera sin egen livsvisdom?
  Annars är allt bara bra med mig, jag har fullt upp hela tiden! Skriver jag inte, så pluggar jag eller gör något annat kul. Hoppas att allt är bra med dig med, min vän! :) Kramis!

  SvaraRadera
 4. Åh, vad roligt för dig! :) Jag hoppas att du lyckas skanna in artikeln så att jag kan se den, läser tyvärr inte Sydsvenskan :(

  SvaraRadera
 5. P.s Är inte existentialismen den mest lättförstådda teorin om livet? Man blir vad man gör sig själv till. Typ?

  SvaraRadera
 6. Sara: Tack! Ja, jag ska försöka skanna in den, så synd att de inte lägger ut allt på Internet. Men snart kanske den kommer upp! :)

  Alex: Jo, den är väl åtminstone en av de lättare. Allt handlar om valen man själv gör och att ingen kan hindra en utom en själv. Både sant och lite naivt, kanske. Allting är ju inte alltid så enkelt. Men ändå. Hur så? :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg