Nördigt: Litteraturlista

Det här har kanske lite mer med skrivande att göra, eftersom det här inlägget kommer att handla om min kurslitteratur. Kanske inte så spännande, men jag är lite nördig av mig så jag tänker skriva om det ändå.

Den här våren ägnar jag - vilket jag redan har nämnt - åt skrivande av bok 2 samt två distanskurser (för att jag är som bäst när jag gör alldeles för mycket samtidigt). Den ena av dessa två kurser är "Skräck- och romantiklitteratur" på Linnéuniversitetet. Följande böcker har jag inhandlat på Adlibris och de anlände i början av veckan:

Facklitteraturen:


Skönlitteratur:
Annan litteratur som jag redan har hemma är Twilight av Stephenie Meyer och Dead until dark av Charlaine Harris.

Kanske är jag nördig, men är det ingen annan därute som tycker att jag har fått tag i världens mest spännande litteraturlista? Hur ofta är det som det ingår i ens skoluppgifter att läsa sånt här? Jag tror att jag är i sjunde himlen, det här ska bli så roligt!


Kommentarer

 1. Nu blir jag avundsjuk! Om jag hade en sådan där kurslitteratur så skulle det bli mycket roligare att plugga :D

  SvaraRadera
 2. Ja, det är verkligen roligt. Känns inte alls som att man pluggar... :D

  SvaraRadera
 3. Emma, Emma! Köpte du din bok "Populärkultur"? I så fall, kan jag låna den till min nästa delkurs? Ska tydligen ha den där! :) Hihi, fast den kanske är värd att betala för. Vem vet.

  SvaraRadera
 4. Jag köper alltid mina böcker! Och ja, klart att du kan låna den. När behöver du den? :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg