"Där drömmar blir till" - på TV!

För några veckor sedan blev jag intervjuad av Sydnytt för ett litet mini-inslag i Nöjessvepet, som sänds varje torsdag. Jag skulle bli informerad om när det skulle sändas så att jag i förväg skulle veta om det, men det glömdes nog bort. Därför blev jag väldigt överraskad när min farmor ringde mig och berättade att jag och boken hade varit med på TV ikväll!

Så här bjuder jag på min och Där drömmar blir till:s TV-debut. Det börjar vid 00:34 och varar i ungefär en halv minut. Mina första 30 seconds of fame!

Kommentarer

  1. Roligt Emma! Du kommer få mycket mer tid i rampljuset framöver.

    SvaraRadera
  2. Tack Anna! Tja, jag hoppas att boken får mer tid i rampljuset, själv står jag nog helst i bakgrunden. Men kul ändå! :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg