En spännande bok med mycket romantik

Hittade en fin och väldigt utförlig recension av boken idag på Ennies blogg. Alltid lika kul att läsa, och intressant att se vad som gillas samt hur läsarna har uppfattat handling och karaktärer!
"Där drömmar blir till är en spännande bok med mycket romantik. Emma Andersson skriver bra och hennes beskrivningar får det att kännas som om man var där på stället hela tiden. Person beskrivningarna är också utförliga och det känns som om man skulle känna Olivia och Johnny väldigt bra, även om man bara är läsare. En bok jag verkligen rekomenderar och som inte känns så tjock som den ser ut."
För att läsa hela recensionen, klicka här!

Kommentarer

 1. Jag läste faktiskt några kapitel igår. Måste ändå säga att jag gillar namnet Simon Tara. Haha, och Philipe Rose. Sen beskrev du det perfekta utseendet på Philipe Rose. Typ mitt drömutseende på män. Han måste vara riktigt snygg alltså! ;) Och Anastasia, svart hår, späd och blek - jag gillar't. Fast har bara kommit till efter första dagen i skolan ungefär, när hon ska gå och lägga sig och har fått drömfångaren och lappen. Väldigt spännande! Måste även tillägga att jag gillar designen, (ytlig som jag är) att du har delat upp boken i tre delar, citaten, de där krumelurerna och teckensnitten!

  SvaraRadera
 2. Kul att du har börjat läsa! Hoppas att du ska gilla resten också. :)

  Haha, ja, i mitt huvud är Philipe Rose en riktig snygging. ;) Och Anastasia är lite som jag skulle vilja vara ibland. Hon säger precis som hon tycker, och bryr sig inte om hur andra reagerar på det.

  Och vad bra att du gillar designen, då ytliga jag ju faktiskt har varit med och bestämt den. :) Allt utom teckensnitten (som min duktiga redaktör bestämde) är mina idéer! Kul att du tycker om det, vill ju inte bara ha en bra bok, utan en snygg också! ;D

  SvaraRadera
 3. Jag hade nog hellre velat se ut som Ana. Fast har inte riktigt läst om hur hon är som person än, bara de där hatiska blickarna mot Olivia och när hon var med i prologen.

  Eller hur! Design spelar roll. Det är ju det första man ser och många är faktiskt ytliga när de inte vet någonting om boken. Något måste fånga intresset liksom.

  Ibland undrar jag om jag har perfektionistiska drag. Som min tumblr. Jag kan inte lägga ut bilder som bryter hela mönstret. Jag har fastnat i svart och vitt nu, för att det är finare, men det blir så fult om jag bryter av med färg mitt i allt. Sen har jag teman ibland för att det ska se finare ut. Och min vanliga blogg, vet inte riktigt vad jag ska skriva, för att jag vill att det ska vara bra och intressant. Därför den står tom för det mesta. Och för att jag mest skriver om negativa saker, vilket känns som en börda för folk som läser.

  Jag tänker för mycket. Över allting i mitt liv faktiskt!

  SvaraRadera
 4. Haha, du får färga håret bläcksvart! Späd är du redan och blek blir man ju så länge den här vintern vägrar ta slut. ;)

  Ja, design spelar absolut roll. Inte för att jag slutar läsa böcker som jag inte tycker är "vackra", men det är ju definitivt ett extra nöje att ha vackra boksidor att titta på. :)

  Jag tror att du har en liten perfektionist i dig. Det har nog jag med. Gillar din tumblr, du hittar så fina bilder. :)

  Det är inte fel att tänka för mycket. Man måste bara komma ihåg att göra också. Vad har man annars tankarna för? :)

  SvaraRadera
 5. Haha, jag tror inte att svart är min färg. Det hade framhävt min blekhet dock. Nej, men bokomslag kan hjälpa en att ta en extra titt på boken, den kan ju faktiskt vara dålig trots att den har ett fint omslag, som Twilight till exempel! Men om man tänker för mycket hindrar det en själv. Ibland får man helt enkelt stänga av tankarna för att få saker gjorda. Hoppa in i det okända! Då kanske ens liv blir en saga! ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg