Intervju i Lokaltidningen

I onsdags blev jag intervjuad av Lokaltidningen här i Eslöv, och idag kan ni läsa hela intervjun på hemsidan.

Det blev en väldigt fin artikel som jag är mycket nöjd med, men en varning dock. Bli inte livrädda för mig när ni ser bilden. Jag lider nämligen av det svåra "blir-aldrig-någonsin-normal-på-bild"-syndromet och trots att jag verkligen anstränger mig så händer det att det poppar fram ändå. Som vid det här tillfället. Så tro inte att jag ser så seriös och allvarlig ut i verkligheten, det är bara så det blir så fort någon rycker fram en kamera.

Men tack så väldigt mycket till Åse-Marie för en väldigt trevlig intervju och en bra bild. Jag ser ju åtminstone seriös ut. 

Ha en trevlig helg!


Update: På bilden kan ni även se mig omgiven av de 25 böckerna som jag redan har tagit upp en gång. Och då jag fortfarande inte har kommit på riktigt vad jag ska göra med dem så är ni absolut välkomna att komma med förslag om ni har några bra!

Kommentarer

  1. Roligt, Emma! Har kommit in i en bokläsningsperiod och det är inspirerande, precis som du säger i intervjun. Att läsa mycket är bra för skrivandet :)

    SvaraRadera
  2. Tack, Anna! Ja, att läsa mycket är verkligen bra. Det ger så mycket. Och så är det ju roligt också! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg