Anna!

En av många bloggar jag läser är Livet på andra sidan, en blogg som en av mina kursare, Anna (som skriver så fina kommentarer här), från Litteraturvetenskapen har. Där skriver hon inlägg om lite allt möjligt, men framför allt om hur det är att bo i Köpenhamn, dit hon flyttade i höstas. Nu har hon fått tid till att läsa Där drömmar blir till också, och så här fint skriver hon om den!

Tack så mycket, Anna! Det betyder alltid särskilt mycket när det kommer från en vän!

Kommentarer

  1. Wow! Tack för inlägget :) Kände mig så dum förut när jag inte hade läst din bok och träffade dig. Vågade inte säga något om den alls... Men nu kan vi prata om den! KRAM

    SvaraRadera
  2. Var så god! ;) Haha, det hade du inte behövt göra. Jag vill inte att någon ska känna sig tvingad. :P Men roligt att du har läst den nu, och ja, jag pratar gärna! Kan vara kul att höra synpunkter som jag använda mig av inför skrivandet av bok 2. Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg