Bergaskolans Wall of Fame

På min gamla gymnasieskola, Bergaskolan i Eslöv, finns det någonting som kallas skolans "Wall of Fame". (Jag har tidigare nämnt denna här). Den gjordes som projektarbete av några elever som ville uppmärksamma skolans idrottstalanger, men när den första artikeln om mig och boken kom ut (den gjordes faktiskt på skolan, och min handledare/före detta filosofilärare var också med) så satte någon upp den bredvid denna "Wall of Fame" för att visa på att skolan hade haft fler talanger än bara idrottare. Nu har jag aldrig haft nöjet att se detta själv, så en vän till mig var vänlig nog att fotografera det när hon var på skolan och så här ser det alltså ut:

Ja, det är jag ...


... som är på bilden i artikeln i den vita ramen
till höger om den riktiga "Wall of Fame"


Närbild!

Vad tycks? De har, som sagt, ramat in den första artikeln om mig och boken, som publicerades i Skånska Dagbladet i oktober 2010, om jag inte minns helt fel. Var ni inte med då så finns blogginlägget här. Där finns en länk till artikeln som fortfarande ligger uppe på Skånskans hemsida!

Kommentarer

  1. Kul! Det får se till att få en riktig wall of fame till ickeidrottare också!

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, det tycker jag med! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg