Kan vi inte bara låtsas som om ingenting har hänt?

Jag skäms. Skulle egentligen ha publicerat det här inlägget igår, men glömde alldeles bort det. Så det får bli idag istället!

Igår var det nämligen en speciell dag som påminde mig om den 27 september 2010 (dagen när Där drömmar blir till kom ut i bokhandlarna)... Det var nämligen den dag då Kan vi inte bara låtsas som om ingenting har hänt? släpptes i alla bokhandlar!

Kan vi inte bara låtsas som om ingenting har hänt? är skriven av Anette Eggert, som liksom jag, debuterar på Bokförlaget Opal. Vi träffades på Bokmässan i Göteborg när jag precis hade sett min bok för första gången och hon nyligen hade fått reda på att hon skulle få sin publicerad. Dessutom är hon också från Skåne!

Så kolla upp denna fina bok som jag ska köpa så fort jag kommer till en bokhandel och grattis Anette till att boken äntligen är ute! Jag vet hur fantastiskt bra det känns.

Tips! Besök gärna Anettes hemsida och bokens Facebook-sida.

Kommentarer

Populära inlägg