SOMMARLOV!!!

Wow. Det är nästan ruskigt hur fort tiden går. Det känns som om det var en evighet sedan jag skrev någonting här på bloggen, och samtidigt känns det som om jag publicerade det senaste inlägget igår. Fast idag är det den sista maj och jag har äntligen sommarlov. Sista uppgiften till kursen lämnades in i söndags och nu är jag ledig. Eller ja, helt ledig är man väl aldrig när man jobbar med sitt favoritintresse (alltså för mig: att skriva), men jag är i alla fall ledig från skolan. Härligt!

Maj har verkligen bara susat förbi. Mardrömmar har fått ligga och vila medan jag har slitit med skolarbete och förberedelser inför sommaren. Jag ska göra en hel del i år, och i resväskan kommer det andra utkastet (WIE!) att ligga (ja, jag vet att jag skrev att det hade fått vila, men man blir ganska trött på att vila ibland, eller hur?). Min ambition är att försöka hinna med att läsa igenom och ändra några hundrafemtio gånger till mellan sol, bad, vanlig läsning (=andra böcker än min egen) och annat roligt. Det kommer att gå. Och det känns bra. Det känns riktigt bra. Åtminstone just nu, när det trots allt var en och halv vecka sedan jag sneglade på det senast. Vi får väl se.

Fast innan sommaren kan dra igång med mer Mardrömmar och efterlängtade njutningar ska jag först gå på några studenter. Det är ju sådana tider nu, inte sant? Själv inviger jag min säsong med min systers student imorgon. Hur gör ni?

Kommentarer

  1. Var ska du resa? Det är underbart med sommarlov även om man jobbar ändå. Ledigt från studierna (och det dåliga samvetet...) är så skönt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg