Andra utkastet av Mardrömmar, Del I

Igår kom jag hem från sommarens första lilla resa - en lång weekend i EU:s centrum, Bryssel. Vädret var fantastiskt och den lätta varma vinden blåste snabbt bort alla tankar på skola och andra måsten. Sommarlovet har kommit igång på allvar och jag redan läst ut min första bok (andra delen i Richelle Meads Vampire Academy-serie - riktigt bra!). Med andra ord: allting gott!

(Synd bara att jag missade att min hemstad Eslöv firade 100 år som stad i helgen. Till och med kungen och drottningen dök upp igår på nationaldagen. Stort!)

Idag är det dock andra bullar som gäller. Jag håller på och sätter ihop alla kapitlen och delarna i Mardrömmar till färre och större dokument för att göra det lättare att skriva ut det andra utkastet. Jag gör mitt bästa för att inte läsa igenom det under tiden, för det bästa är nog om jag kan se det med hyfsat friska ögon efter den lilla paus jag haft från det. Nu får vi se hur det ser ut. Spännande!

Har er sommar också kommit igång?

Kommentarer

 1. Spännande!

  Min sommar har också kommit igång. Hade härlig och solig helg som gick. Numera jobbar och bor jag i en bastu...

  SvaraRadera
 2. Ja, hörde att helgen här var riktigt härlig. Men oj, hur kommer detta sig...?

  SvaraRadera
 3. När luftfuktigheten når tropiska nivåer och varuhuset inte vill slå på luftkonditioneringen...

  SvaraRadera
 4. Jag har också läst Frust blod/Frostbite alldells nyss och oj, vad bra den är. :)

  SvaraRadera
 5. Sara: Ja, eller hur! Är på den fjärde boken nu, trean grät jag till. Tror att du kommer att gilla den om du inte redan börjat läsa. :)

  SvaraRadera
 6. Åh, vad bra! Jag ska börja läsa tredje boken efter att jag är färdig med min omläsning av Harry Potter-serien.

  Jag har förövrigt tipsat biblioteket här hemma om att ta hem din bok. (Är lite halvt kompis med bibliotekarien som ansvarar för barn och ungdomsavdelningen sedan mina yngre år - hon säger alltid hej när hon ser mig på stan), så förhoppningsvis så får de hem den innan jag måste åka tillbaka till Umeå :)

  Kommer Där drömmar blir till att komma ut i pocket, eller det är väl ganska ovanligt att barn/ungdomsböcker gör det?

  SvaraRadera
 7. Förresten, har du hört Within Temptations nya skiva? Jag har inte hört hela, men det finns en del låtar som jag tror kan ge bra inspiration :) Shot in the Dark är den som jag "känner" mest för.

  SvaraRadera
 8. Vad bra och roligt att du har tipsat ditt bibliotek. Jag tackar för att du sprider ordet! :)

  Jag tycker att det verkar som om barn- och ungdomsböcker i pocket blir allt vanligare, men så vitt jag vet finns det inga planer på att göra "Där drömmar blir till" till en pocket. Men vi får väl se...

  Och ja, jag har hört Within Temptations nya skiva! Jag köpte den för ett tag sedan och gillar den jättemycket, även om den är lite annorlunda mot deras tidigare. Gillar också Shot in the dark och andra favoriter hittills är In the Middle of the Night, Faster, Sinéad och Lost. De får du lyssna på och ja, de är perfekta som inspiration! :D

  SvaraRadera
 9. Förresten, tänkte också på att jag tycker att det är coolt att den är tänkt som ett soundtrack till en ny seriebok med samma namn. Jag som alltid har tyckt att Within Tempations musik skulle passa perfekt som soundtrack-musik. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg