Besök på Opal och Andra utkastet av Mardrömmar, Del II

För två veckor sedan nu var jag på semester i Stockholm. Då passade jag bland annat på att besöka mitt förlag, eftersom det inte är så ofta jag får chansen att träffa dem allihop personligen. Det var väldigt trevligt, vi satt och fikade och pratade om våra semestrar. Och självklart kom Mardrömmar upp. De frågade mig om den och jag har nu en liten deadline för mig själv. Den 17 augusti är det förlagsfest på förlaget och då skulle jag väldigt gärna vilja vara klar. Det skulle vara precis lagom. Så det är det mål jag kämpar mot just nu!

Jag har kommit en bit, och har läst igenom ungefär en tredjedel av utkastet. Det känns faktiskt fortfarande bra (vilket är lite överraskande då jag alltid kommer till en punkt när allting känns dåligt, oavsett vad) och jag hoppas verkligen att alla andra kommer att tycka det också. Det skulle verkligen vara så roligt att få ge ut en bok till och särskilt en uppföljare till Där drömmar blir till.

Därför ska jag nu återgå till min genomläsning. Då jag reser så mycket den här sommaren och träffar vänner konstant är det svårt att fokusera på "jobbet". Fast jag ska försöka skärpa mig och anstränga mig för att få så mycket gjort som möjligt medan jag har chansen. Det är tur att man har ett roligt jobb!

Kommentarer

  1. Låter härligt och spännande! Jag ska också "jobba" i sommar. Vi får se hur mycket text det blir till slut. Lycka till med utkastläsandet! Kram

    SvaraRadera
  2. Åh, ska du? Det låter spännande. Kanske man får läsa när det är klart? :) Lycka till själv! Kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg