Books Are A Girl's Best Friend

När jag var i Stockholm passade jag även på att luncha med min kusin som just nu driver en väldigt fin hemsida där hon skriver om böcker. Den heter Books Are A Girl's Best Friend och är definitivt väl värd ett besök! Ett tema på den hemsidan är att det då och då dyker upp så kallade Friends. Det är folk som har blivit intervjuade om vad de läser för tillfället och vilken deras favoritbok är. Självklart tog vi tillfället i akt när vi väl sågs och det resulterade i det här.

På tal om detta så har jag funderat en del över bokbloggar. Innan min bok kom ut hade jag inte särskilt mycket koll på sådant överhuvudtaget. Jag läste något sporadiskt inlägg här och där, om någon bok som jag kanske redan hade läst eller hört talas om. Nu följer jag ganska många bokbloggar och ju fler recensioner jag hittar på min egen bok, desto större inser jag att det här är. Det finns ju verkligen hur mycket som helst, och det är så underbart! Fast det leder mig ju även till att kasta ut frågan till er: Vilka är era favoritbokbloggar? Har jag missat någonting? Tipsa mig gärna i kommentarerna!

Kommentarer

 1. Jag läser inte någon bokblogg - förutom din - men funderar på att börja skriva en själv.

  SvaraRadera
 2. Nej, det finns verkligen så oerhört många att det är svårt att hitta det som passar en själv bäst. :) Men åh, vad spännande! Gör det, jag skulle i alla fall följa den! ;)

  SvaraRadera
 3. Jag är särskilt förtjust i Bokstävlarna (http://bokstavlarna.wordpress.com) och Dark Places (http://helenadahlgren.wordpress.com). Sedan så gillade jag Sara Bergmark Elfgrens blogg (http://0glorybox0.blogspot.com), men hon skriver inte så mycket om böcker nu sedan "Cirkeln" kom ut :)

  SvaraRadera
 4. Ja, de läser jag ibland. Hittade dem faktiskt via länkarna på din blogg! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg