"... en fullträff rakt in i hjärtat..."

Nu var det ganska länge sedan jag läste någon recension av Där drömmar blir till. Jag har varit så fokuserad på att skriva på Mardrömmar att jag ibland nästan glömmer bort att anledningen till att jag får lov att skriva den är att den faktiskt hade en fin föregångare. Då blir man extra glad över att hitta en recension lika fin som denna. Den är skriven av Agnes, en av de elvaåriga tvillingarna som driver bokbloggen Tvillingarnas bokbuffé:
Det här var en vacker bok som innehöll allt det man önskat! Den gav en fin bild av vänskap till syskon och bevisade att det fanns två sidor av världen, den drömlika och verkligheten. Ibland var jag tvungen att ta upp huvudet och bara andas in verkligheten innan jag började läsa igen, eftersom drömmen hade en mycket stor betydelse i den här boken. Det här var en fullträff rakt in i hjärtat som riktigt lyste av fantasi.
Kan man bli gladare av att läsa något så fint? Dessutom hade recensionen en underbar avslutning som jag nästan skulle vilja sno som marknadsföring inför Mardrömmar:

Boken ruvar på mörka hemligheter, men den bevisar också att allt är möjligt, bara man gör det på rätt sätt. I drömmen kan man bli allt, men blir man döende börjar mardrömmen ta form. Ingen överlever döden, det är bara i verkligheten den kan besegras.

Kommentarer

 1. Vad fint skrivet! Tänk om bloggar hade funnits när jag var elva... undrar om jag hade skrivit om böcker då? :)

  Jag tycker du kan låna citatet, precis som andra gör på sina böcker. Man använder de bra recensionerna för att sälja mer.

  Och om jag läser citatet en gång till blir jag riktigt sugen på Mardrömmar. Är det verkligen det den handlar om?! Oj oj...

  SvaraRadera
 2. Ja, jag blev också verkligen glad. Bland det finaste som någon har skrivit hittills. :D

  Haha, jag kan ju inte avslöja för mycket, men jag tycker att citatet passar bra... Vi får väl se... :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg