Tillbaka!

Det känns som om sommaren bara har flugit iväg. Nu är jag tillbaka igen efter en välbehövlig semester på ett av mina absoluta favoritställen. Kanske känner ni igen det om jag börjar beskriva de vackra bergen, havet och de färgglada husen som ser ut som de sprungit maraton genom dalen och klumpat ihop sig alldeles vid strandkanten. I alla fall, så är det nog få platser som jag får lika mycket inspiration och kraft av att vara på. Nu är jag verkligen uppladdad inför en späckad höst!

Boktips: Jag vet att jag må vara lite sen, men har ni inte redan läst Vampire Academy-serien, The Hunger Games-trilogin eller den nya svenska, fantastiska Cirkeln, så är det hög tid nu. Jag hann beta av dem allihop under sommaren, och de har härmed krönts till favoriter. (De två sistnämnda ska även bli film!) Läs dem - allihop!

Har även hittat ett nytt underbart soundtrack, nämligen till filmen The Eagle med Channing Tatum och Jamie Bell (som är något av en favorit sedan Billy Elliot):


Kommentarer

  1. Försökte kommentera nyss men vet inte om den kom fram...

    Välkommen tillbaka, Emma! Kul du är laddad inför hösten. Ska du plugga eller "bara" skriva på boken?

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket, Anna! Jag ska fortsätta plugga religionsvetenskap i Lund, samt börja skriva lite försiktigt på en tredje berättelse. :) Och så kommer "Mardrömmar" förhoppningsvis bli en bok också...

    Vad ska du själv göra? :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg