Twitter

Efter många om och men, och efter en del dividerande med mig själv fram och tillbaka, så finns jag nu även på Twitter. Där kommer ni att kunna följa mig för lite kortare uppdateringar om vad som händer i mitt författarliv. Självklart kommer jag även att fortsätta skriva här på bloggen, men ibland känner man att man bara vill komma med en kommentar eller en enkel fundering och då känns det lite väl mycket att skriva ett helt inlägg om det. Därför kände jag att Twitter nog kan vara det perfekta forumet för sådant.

Jag är medveten om att jag är väldigt sen, men har faktiskt inte förrän nu på senaste tiden börjat uppskatta Twitter. Jag är därmed inte särskilt duktig på det, vilket även gjorde att det tog mig hela dagen att äntligen förstå hur jag ens skulle uppdatera min profil. Fast förhoppningsvis kommer jag att lära mig under tiden, precis som jag har gjort sedan jag började blogga. Spännande, spännande.

Jag heter EmmaMaAndersson, då det är omöjligt för någon med mitt oerhört ovanliga namn att bara heta "EmmaAndersson". ("Ma" kommer från mitt andranamn: Marie.) Så leta gärna upp mig och fortsätt att följa mig även där!

Kommentarer

  1. Kul att du börjat kvittra! Kan tänka det är ett bra forum för mini-uppdateringar. Jag kan ännu mindre om Twitter än du. Kan man följa någon där utan att själv vara medlem?

    SvaraRadera
  2. Ja, jag hoppas att det ska bli roligt och lite lättare att uppdatera än på bloggen. :) Och ja, man kan följa utan att vara medlem, det har jag gjort. Bara följ länken så ska du hamna rätt! :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg