Galet underbart fantastiska nyheter!

Jag har fått svar från förlaget och Mardrömmar (uppföljaren till Där drömmar blir till) kommer att bli en bok!

Jag och förlaget kommer att sätta igång med ytterligare korrekturläsning och att göra ändringar och förbättringar - vilket alltid behövs, mer eller mindre - i november (och ja, jag vet att det känns länge, men just nu går jag i skolan - förlåt!). Vi hoppas därmed att boken ska kunna ges ut sent 2012, eller tidigt 2013. Anledningen till att det tar så lång tid är för att Mardrömmar kommer att vara tjockare än Där drömmar blir till, och därmed tar längre tid att jobba igenom - tänk på att det tog i princip ett år för Där drömmar blir till att bli en färdig bok.

Men håll ut! Nu vet ni i alla fall att den kommer, så skriv in Mardrömmar på önskelistan till julen 2012 (för förhoppningsvis finns den ute tills dess - jag jobbar på och håller tummarna!). Det kommer att bli episkt!

Och härmed får Mardrömmar även en egen sida här på bloggen. Där kan ni alltid läsa senaste nytt om vad som händer!

Bonus! Som om dagen inte kunde blir bättre, så drar Bokmässan i Göteborg igång idag. Förra året var jag där för första gången och det var något av det roligaste jag har varit med om. Tänk att jag aldrig tidigare varit på ett ställe som är fullt av böcker, författare, förlag och bokhandlare! Jag kommer att åka dit på fredag och vara där till lördagkväll, men tyvärr är det bara privat den här gången. Men vi kanske ses ändå?

Kommentarer

Populära inlägg