Två år...

Idag är det exakt två år sedan jag begav mig till Coop i Eslöv för att skicka in Där drömmar blir till till Bokförlaget Opal. Då hade jag precis tagit studenten och var full av hopp och förväntan. Fast samtidigt hade jag nog aldrig gissat att det skulle gå. Att jag, som nittonåring, skulle uppfylla min dröm om att bli författare. Allt är verkligen möjligt, om man bara kämpar hårt och bestämmer sig. Varje dag blir någons drömmar verklighet. 

Vilken resa det har varit sedan dess.

Om du vill läsa om den dagen, hittar du inlägget om det här.

Kommentarer

 1. Hjälp vad tiden går fort och hur mycket som händer under tiden! Tänk att det snart är två år sen vi lärde känna varandra.

  SvaraRadera
 2. Ja, verkligen! Jättefort. Och ja, sådant känns så märkligt. Att för två år sedan kände vi inte varandra alls och nu... :D

  SvaraRadera
 3. Jag har läst din bok i skolan och jag måste säga att det är en av de bästa böckerna jag läst på länge! Jag verkligen älskade den. Den hade allt det där som jag tycker om att läsa om!

  Kram.

  SvaraRadera
 4. Hej Siri! Tack så mycket, vad roligt att du tyckte om den! Det gör mig verkligen glad att höra och tack för att du hör av dig! Det finns ingenting som är mer inspirerande och uppmuntrande. :)

  Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg