Att ha supermycket att göra är inte bra...

... för då missar man viktiga saker! Som att det igår (den 12 oktober) var två år sedan Opal ringde mig och berättade att de ville ge ut Där drömmar blir till (läs om det här). Det borde jag ha firat med en stor fest, lite som om det vore mitt barns födelsedagskalas. Istället hastade jag runt mellan hundratals olika saker och hade fullt upp. Men nu är det inte långt kvar. Om tre veckor lämnar jag in mina två hemtentor och sedan drar jag igång med Mardrömmar igen. Längtar!

Kommentarer

  1. Åh, jag förstår hur det är när livet rusar på och man inte hinner stanna upp och njuta av nuet. Du får fira en annan dag!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är väldigt mycket just nu. Det går i perioder. :) Men ja, det ska jag göra! :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg