Uppfräschning!

Ja, nu blev det äntligen av. Jag har funderat på att ändra runt lite i bloggen ett tag nu, men har inte riktigt haft tid. Det har jag egentligen inte nu heller, men jag tog en liten "paus" från pluggandet och det här blev resultatet!

Nytt teckensnitt på inlägg och rubriker, ny bakgrund och lite nya färger. Dessutom har jag lagt till en gadget med de bloggar jag följer! Kika där om ni vill, men jag är säker på att ni kan ge mig ännu fler tips. Särskilt tips på bokbloggar är varmt välkomna! De är just nu de första jag konsulterar innan jag skriver in en bok på min önskelista. Har man mycket att göra orkar man nämligen inte med halvdåliga böcker, och då är en fin recension en väldigt bra hjälp!

Ha det bra allihop!

Kommentarer

  1. Var så god! :) Du är ju en av mina mest trogna läsare, plus att jag alltid läser din blogg (även då jag är världens sämsta på att kommentera...). :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg