You may kiss... You may kiss... JUST KISS!

Ibland har man en sådan där trött dag när allt känns lite allmänt segt och tråkigt. Min dag har visserligen varit relativt bra för att vara en dimmig måndag, men jag tycker ändå att jag förtjänar lite uppmuntran. Att det blev just en av mina favoritscener från Pirates of the Caribbean: At World's End, beror helt enkelt på att jag satt och lyssnade på soundtracket och bara var tvungen att se scenen igen. Wills och Elizabeths bröllop är nog något av det mest romantiska jag har sett...Kommentarer

 1. Hrm... vet inte om jag håller med om att döda och slåss med svärd är särskilt romantiskt men förstår vad du menar...

  SvaraRadera
 2. Ironi, Anna, ironi! ;) Dessutom är det faktiskt en väldigt komisk och "fin" scen! :P Vem kommer liksom på idén att gifta sig mitt under en strid på liv och död? Hemskt, men samtidigt romantiskt. För som Will säger: "Now might be the only time." Plus att de är så där duktiga på att komplettera varandra när de slåss som bara folk är på film. Jag är lite svag för just sådana (egentligen ganska töntiga) stridsscener. Det visar ju bara hur perfekta de är för varandra! ;) Sedan slåss ju Elizabeth också (istället för att sitta på en bänk bredvid och titta på) och det gör allting ännu bättre!

  SvaraRadera
 3. Jag som är så dålig på att förstå ironi i text. Får lära mig till nästa gång :) Jag har bara sett den sista av piratfilmerna och vet inte så mycket om de andra men tycker nog en scen som den ovan inte är särskilt oväntad ändå...

  SvaraRadera
 4. Haha, nej, en scen som den här är mer vanlig än ovanlig i just Pirates-serien. :) Men det är väl det jag gillar med filmerna... Att de är något utflippade. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg