100!

Det känns som om det här inlägget borde handla om någonting alldeles särskilt, eftersom det faktiskt är det hundrade som jag skriver här på bloggen! Och lite speciellt blir det, för nu har jag slutat skolan och har äntligen tid till att börja redigera Mardrömmar!

Den här veckan är det dock höstlov, så jag tänker ta det lite lugnt. Slappna av, dra några djupa andetag, kanske smyga runt i höstdimman i min nyinköpta svarta mantel... Kanske hinner jag skriva några inlägg på bloggen också, nu när jag faktiskt har tid till det. Finns så mycket som jag vill skriva om just nu, bland annat säsong 4 av Merlin, och så har jag sett klart säsong 1 av Legend of the Seeker, samt börjat se Ugly Betty!

Men vi får väl se vad som hinns med. Det viktiga är i alla fall Mardrömmar, som ligger med kommentarer från min redaktör och väntar här bredvid mig... Det ska bli så roligt att sätta igång med redigeringen, och dessutom kan jag avslöja att den här lilla pausen från boken har givit mig några nya idéer som jag bara måste få testa... Och som jag tror kan komma att göra berättelsen ÄNNU bättre! Det ni!

Tills vi hörs igen tänkte jag i alla fall bjuda på den här fina Youtube-videon. Jag har inte börjat följa Camelot som planerat, men tyckte ändå att den här videon var väldigt fin. En kombination av Merlin och Camelot:

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg