"... helt klart en fantastisk debut."

Som ni numera kan se i högerkolumnen lite längre ner har jag en del olika bokbloggar som jag följer och tycker väldigt mycket om att läsa. En av dessa är Tonårsboken, som jag själv ofta vänder mig till för att få tips på bra ungdomsböcker. Därför betyder det förstås extra mycket att en av dem, Elin, har recenserat Där drömmar blir till:
Emma Andersson, bokens författare, verkar också ha fått denna dröm uppfylld. Hon är en av få som lyckats få sin bok utgiven vid ung ålder och det är helt klart en fantastisk debut. Jag häpnar inte bara över den spännande berättelsen utan dessutom över det detaljerande, beskrivande språket. Boken utspelar sig i både vår värld och en magisk sagovärld vilket får mig att tänka på favoritböcker som Bläckhjärta och Ögat över månskäran. Det finns likheter, men bara positiva sådana.
Nu är det inte lika ofta det dyker upp recensioner, vilket bara gör mig än mer glad när jag hittar dem! Tack så mycket Tonårsboken för en väldigt fin recension!

(Läs hela recensionen här).

Kommentarer

Populära inlägg