Mer sagor: Snow White and the Huntsman

Är det någon som har märkt vid det här laget hur mycket jag älskar sagor och allting som har med sagor att göra, eller påminner om det?

I alla fall så kommer det alltmer filmer som är baserade på sagor eller försöker göra nytolkningar av dem. (Jag älskade till exempel Red Riding Hood som jag skrev om i det här inlägget.) 2012 verkar bli sagans stora år.

En av alla de filmer som dyker upp då är nämligen Snow White and the Huntsman, en film som jag har sett fram emot sedan det började talas om den. Och här kommer den första teaser-trailern! 
Ser riktigt spännande ut, tycker jag! Kristen Stewart är väl okej, Charlize Theron brukar vara fantastisk (har gillat henne sedan hon gjorde Mighty Joe Young när jag var nio) och Chris Hemsworth såg jag nyligen i Thor (som jag älskade). Hatar när jag börjar längta efter något som ligger så långt fram. Jag kan väl inte börja se fram emot juni 2012 redan?

Bilden är hämtad härifrån.

Kommentarer

 1. Håller med, Charlize Theron verkar vara sjukt fantastisk som den onda drottningen! =D Pluspoäng för att han som spelar Thor är med. Haha, han är snygg...

  SvaraRadera
 2. Ja, och just att hela trailern liksom berättas av den onda drottningen - riktigt snyggt uppbyggt! Och ja, såg "Thor" i helgen och blev lite småkär i Chris Hemsworth...

  (P.S. Ganska kul att det är hans lillebror som spelar Gale i "The Hunger Games".)

  SvaraRadera
 3. Elsa Billgren tipsade också om den här filmen på sin blogg! Verkar definitivt otäckare än Disneys version... Jobbigt den inte har premiär förrän nästa sommar!

  SvaraRadera
 4. Ja, absolut. Men det är lite det jag gillar också. Sagorna är ju egentligen inte så väna och söta som de framställs i Disney, utan ofta ganska grymma berättelser.

  Och ja, som sagt tycker jag inte alls om när jag börjar längta efter något som ligger så långt fram, men jag kan inte hjälpa det! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg