Mysigt med sagor... Eller?

Fick tips på en ny amerikansk tv-serie på sagotema igår, Once Upon A Time (tack till världens bästa L!):


Spännande, eller hur? Jag måste kolla upp det här så fort jag får chansen. Tydligen har det hunnit gå tre avsnitt i USA hittills. Någon som har hört något?

Sedan är det snart svensk premiär för en ny amerikansk tv-serie som kommer att sändas på tv6, Grimm. (Läs mer på svenska här). Den låter också väldigt spännande, och verkar ha ett lagom läskigt sagotema. Lite som Supernatural, fast mer ondskefulla sagofigurer än demoner antar jag. Intressant.


Sedan en sak till - fredagen den 18 november kl. 19.00 har Vampire Diaries säsong tre svensk premiär på tv6!

Kommentarer

 1. Ooh! Grimm låter intressant!

  SvaraRadera
 2. Ja, eller hur! Har premiär nästa torsdag kl. 20.00! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har också hört den liknelsen; Grimm är som Supernatural fast med sagofigurer och jag har fått för mig att Once Upon a Time är mer som Buffy på något vis (men det är nog bara för att Jane Espenson, som skrivit många avsnitt till Buffy, är manusförfattare).

  SvaraRadera
 4. Ja, jag fick faktiskt lite Buffy-vibbar när jag såg trailern... Men hade ingen aning om att det var samma manusförfattare. Spännande! Nu vill jag se den ännu mer!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg