Trailern till The Hunger Games

Fast ännu närmare är ju mars 2012, då The Hunger Games kommer på bio! Och här kommer den första riktiga trailern:Vad säger ni? Jag tycker att det här ser riktigt bra ut.

Kommentarer

 1. verkar lite för läskig för mig... förstår inte helt vad hunger games (alltså tävlingen i filmen) går ut på.

  SvaraRadera
 2. Jag är så pepp! :D

  Anna, Hunger Games är en direktsänd tävling där 24 ungdomar, en tjej och en kille från var och ett av de 12 distrikten, tävlar på liv och död... och bara en överlever. Vem som ska vara med i tävlingen lottas bland alla mellan 12-18 år i distrikten och är bindande - såvida ingen annan väljer att ta deras plats. (Vilket Katniss, filmens huvudperson, gör då hennes 12-åriga lillasyster blir utvald)

  SvaraRadera
 3. Anna: Ja, den är läskig, men jag tror definitivt att den kommer att vara sevärd och ruggigt bra! Boken är fantastisk och har dessutom starka politiska budskap.

  Sara: Jag med! :D Vill se filmen NU!

  Och slutligen: Tack för beskrivningen till Anna, Sara! Jag kunde inte ha beskrivit det bättre själv. ;)

  SvaraRadera
 4. tack för beskrivningen (även om jag förstod just det av trailern) men förstår ändå inte vad det är de tävlar i eller om det handlar om vem som kan överleva längst ute i det vilda eller ...

  SvaraRadera
 5. De tävlar inte i något särskilt, utan det är bara regeringens sätt att hålla folket i schack. Tävlingen går ut på att man slänger in två barn från varje distrikt i en arena och därinne tvingas de slå ihjäl varandra för att överleva. Det kan nämligen bara komma ut en vinnare, och då måste de andra vara döda.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg