Att förbereda inför julen...

... är NÄSTAN lika tidskrävande och roligt som att redigera en bok. Så pass att boken faktiskt har haft semester i några dagar, eftersom jag har varit upptagen med förberedelser och julhandel. Och trots att det är lite stressigt så kan det faktiskt vara ganska mysigt och trevligt också. Bland annat ser man många författare ute i bokhandlarna som signerar sina böcker. En av dem var Kim M. Kimselius, som jag träffade på Akademibokhandeln på Nova Lund (ett köpcenter i Lund). Jag träffade Kim för första gången när jag var med på Historiska Muséets Fantasyhelg förra året, då hon kom för att lyssna när jag pratade om Där drömmar blir till (läs inlägget om den helgen här). Sedan dess har jag även träffat henne på Bokmässan i Göteborg, då hon har sin egen monter mitt emot Opals. Kim är en rutinerad och väldigt erfaren författare som ni säkert allihop känner till då hon ofta är ute och signerar och föreläser. Jag förstår inte hur hon hinner med allt! Men trots att hon träffar så många människor och har så fullt upp är hon ändå en person som känner igen en, till och med lilla jag, som bara har skrivit en enda bok (okej, snart två). Det känns stort.

Läs här om Kims signeringsäventyr och se bilden som min syster tog på oss.


Övrigt: Jag irriterar mig till döds på att det inte går att fixa min header. Den är fortfarande suddig! Vad gör jag?

Kommentarer

Populära inlägg