God Jul!

Ja, nu så här på kvällen Lille Julafton, skulle jag bara vilja önska alla er därute en riktigt god jul. Ät gott, umgås med familj och vänner och ha det riktigt mysigt och härligt. Har ni tur får ni några tjocka och rektangulära paket som ni kan krypa ihop med i soffan dagarna efter och drömma er bort med.

Själv ska jag fira precis just så. Det är nämligen då jag trivs som bäst, och känner mig som mest nöjd. Lite som tjuren Ferdinand, faktiskt.

Till vi hörs igen ska jag låta er njuta av något som verkligen är jul för mig:
Kommentarer

 1. den första förknippar jag med julen helt klart! men den andra har jag nog aldrig hört. tyvärr! eller kanske, ingen aning... god jul emz!

  SvaraRadera
 2. eller jo, känner igen slutet på låten där någonstans eller i mitten. låter så sentimentalt. sorglig scen i nötknäpparen?

  SvaraRadera
 3. God Jul Emma! Vacker musik! Brukar du gå på balett över jul?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Alex: God Jul själv! Faktiskt så har jag inte sett baletten Nötknäpparen, men i den tecknade filmen är den med när Clara dansar med Nötknäpparen och han ber henne stanna hos honom i Leksakslandet. Och när hon säger att hon vill bli vuxen (och därmed inte kan stanna) så blir han en nötknäppare igen, och sedan besegrar hon Muskungen. Väldigt vacker musik, måste jag säga. :)

  Anna: God Jul till dig med! Tack! Nej, som sagt har jag faktiskt aldrig gått på balett, men jag skulle väldigt gärna vilja. Älskar musiken till flera kända baletter (Nötknäpparen är en absolut favorit), men har aldrig haft nöjet att se någon av dem i verkligheten. Har bara sett den tecknade filmen Nötknäpparen, som är väldigt söt. :) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. och sen i den tecknade filmen så träffar hon någon som ser ut exakt som nötknäpparen i staden hon bor i! ;)

   Radera
 5. Sv: Jag vet att det är ett tag sedan du kommenterade, men jag är dålig på att svara på kommentarer, så ja ... Tänkte bara tacka för dina fina ord! Sedan så gillar jag din blogg skarpt samt har tänkt läsa din bok flera gånger också, men av någon anledning har det inte blivit av ännu ... snart, så (och jag hoppas innerligen att jag kommer att tycka om den)!

  SvaraRadera
 6. Åh, ingen fara! Tack själv! Och ja, hoppas att du ska gilla boken om du läser den. :) Själv är jag väldigt nyfiken på ditt fortsatta skrivande och hoppas att allt går bra för dig. Jag fortsätter att följa din blogg! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg