På önskelistan: Harry Potter!

Det är nog ingen som har missat att 2011 var året när den sista Harry Potter-filmen gick upp på bio. Och nu har den kommit, boxen som jag har väntat på sedan den första filmen: boxen med ALLA de åtta filmerna.

När jag fick reda på att mina dåvarande favorit-böcker skulle bli film, hade jag nämligen någon märklig idé om att jag ville ha alla filmerna i en och samma box. Och eftersom jag som förutseende tolvåring kunde skåda in i framtiden och inse att denna box skulle komma till världen en dag, så avstod jag från att köpa Harry Potter-filmerna när de kom ut, trots att jag så gärna ville ha dem.

Och nu är denna dag här. Min sista önskning är alltså alla Harry Potter-filmerna i en och samma box. För bättre än så kan det väl knappast bli, eller hur?

Kommentarer

 1. Haha! Aw, vad smart du är Emma! ;)

  SvaraRadera
 2. Smart att vänta på boxen, det har jag också gjort ;) men det var inte så medvetet, jag var lite sen i upptäckandet av HP :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när man vill ha allting samlat får man stå ut med att vänta. Och den som väntar på något gott... ;) Men vad kul att du också gillar HP! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg