Fandom Identification Card

För ungefär en månad sedan läste jag hos Saras Perspektiv och Glorybox att det fanns ett test som man kunde göra för att få sitt eget Fandom Identification Card - alltså ett slags nördigt id-kort! Jag tänkte göra testet redan då, men det blev inte av förrän nu:


Ja, det blev mitt resultat och jag blev riktigt nöjd! Ravenclaw i Harry Potter-världen passar mig och jag får vara i District 11 som Rue i The Hunger Games. Människa i Twilight var jag tacksam för, och Jedi i Star Wars kändes sjukt coolt!

Att jag dessutom blev narnier, Wizard i Sagan om ringen, en del av Will's Oxford i Den mörka materian och The Doctor i Dr. Who kunde ju inte vara mer perfekt...

Hur ser era id-kort ut?

Kommentarer

 1. Mitt ser ganska så likadant ut, det enda jag kan minnas att skiljer sig ifrån ditt är att jag är Candor i Divergent.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, hur ska vi tolka det? Att vi skulle reagera lika i nörd-situationer? ;)

   Jag har faktiskt inte läst Divergent, men det verkar jättebra. Har du läst? Vad tyckte du? :)

   Radera
 2. Johan Glans alltså!

  Eftersom jag inte läst/sett särskilt många av referenserna i id-kortet skulle jag inte förstå vad jag blev om jag tog testet... Men kul grej!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet! Han är så himla bra! Jag har sett det där klippet hur många gånger som helst, och jag skrattar ändå. :D

   Nej, jag förstår inte heller allting, men det mesta. Och ja, det var ett väldigt kul test att göra. :)

   Radera
 3. Gjorde också testet för en tid sen, men iom att jag inte heller känner till flera av kategorierna så tyckte jag inte att jag hade så mycket nöje av det. Får se till att öka på mina nördpoäng lite :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, du får göra det. Jag ska definitivt kolla upp allt det jag inte kände till! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg