Förbannade header

Så. Nu får det vara så här ett tag. Blev så oerhört trött på min suddiga header och att den aldrig - ALDRIG - ville fixa sig och bli snygg igen, oavsett hur många gånger jag tog bort och satte dit den igen. Varför blev den suddig? Den var inte det från början!

Men i alla fall. Nu orkade jag inte med den längre. Så nu får det se ut så här istället. Trist och vitt... I alla fall tills jag kommer på någon annan lösning. Vi får väl se vad det blir.

Annars så är det måndag idag. Ny vecka, och jag ska fortsätta skriva och redigera. Hoppas att ni alla hade en skön helg!

Kommentarer

  1. Åh, stackare! Teknikkrångel är aldrig skoj (och tar alltid massa tid och energi...).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, hemskt är vad det är. Och det har varit så länge också. Jag trodde (naivt nog) att eftersom det uppstod av sig själv, så skulle det lösa sig själv. Men ack, nej. Så nu fick jag nog. Fast det blev inte helt fel så här ändå... :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg