"Jag ser absolut fram emot andra delen!"

Det har dykt upp en ny recension av Där drömmar blir till - vad roligt! Jag blir fortfarande så där nästan löjligt glad när jag läser en recension, speciellt när de även nämner att de ser fram emot Mardrömmar. Det peppar mig extra mycket nu när jag håller på stenhårt med redigeringen.

I alla fall, recensenten heter Mathilda och bloggar på bokbloggen Bokgläntan. Läs den fina recensionen här!

Kommentarer

  1. Wow, blev helt överraskad när jag gick in här och såg att du hade skrivit om min recension! Vad roligt att du har sett den, och åter igen, din bok är superbra :)
    Lycka till med redigeringen av Mardrömmar!

    SvaraRadera
  2. Så klart, jag skriver om alla fina recensioner! Och tack så jättemycket, du anar inte hur det värmer och hur glad jag blir. :)
    Tack så mycket!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg