Sherlock på svt!

Wiho! Om exakt en vecka börjar SVT1 visa den andra säsongen av Sherlock (ni har nog inte missat att det är en av mina absoluta favoritserier)! Det är tre fantastiska avsnitt (A Scandal in Belgravia, The Hounds of Baskerville och The Reichenbach Fall) som ligger framför oss, och jag är verkligen imponerad över att SVT lyckades få tag i dem så snabbt. Förra gången har jag för mig att det tog ett halvår innan serien visades i Sverige. Men i alla fall - kl. 21.30 om en vecka. Skriv in det i kalendern och se till att vara bänkade. Ni får bara inte missa det!

Och tills dess tänkte jag bjuda på BBC:s fyra teaser-trailers som släpptes några veckor innan det första avsnittet hade premiär i Storbritannien:Kommentarer

 1. Jag har precis sett det allra första avsnittet. Förstår inte varför jag har väntat så länge? :o) Det var fantastiskt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det? Åh, jag avundas dig som får se det för första gången, även då jag kan se det om och om igen är det inget som klår den första gången... :)

   Radera
 2. Nej, första gången är alltid speciell ;) är glad att jag har flera osedda avsnitt att se fram emot.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg