Fyndat på bokrean

I onsdags började bokrean, en av några olika saker som gör att februari är en av mina favoritmånader. Man kan bara inte låta bli att fynda. I år har jag dock bara möjlighet att handla på Adlibris, men det räckte mer än väl. Det här blev mina fynd:

Bild: Adlibris

Bild: Adlibris

Bild: Adlibris
Har egentligen inte hört någonting om Sarah Singleton eller de här böckerna från någon annan, men har alltid gillat deras vackra och mystiska framsidor. Sedan verkar böckerna ha sällsamma handlingar, vilket jag tror ska passa mig väldigt mycket. Om inte annat så är de åtminstone vackra!

Bild: Adlibris
Jag har alla de andra böckerna i serien Hemsökt utom just den här, den fjärde av sex böcker. Ser inte alls bra ut i bokhyllan om inte serien är komplett, så den fick också komma med.

Bild: Adlibris
Handlingen låter så fin och sagolik. Har velat läsa jättelänge! Och så är det ju Philip Pullman... Samt att den var en av reans billigaste böcker. Man får ju passa på!

Bild: Adlibris
Jag pluggar ju religion på universitetet och tycker att det är oerhört fascinerande. Philip Pullman är en känd religionskritiker och jag kunde bara inte motstå hans bok. Det ska bli intressant att läsa.

Bild: Adlibris
Den här boken var inte på rean, men eftersom den var så billig och jag så gärna vill läsa den efter att ha sett den fantastiska tv-serien (som jag tidigare har skrivit om här), så fick den också komma med i paketet.

Har ni fyndat något?

Kommentarer

 1. Ser ut som bra saker tycker jag! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, eller hur! Har du själv fyndat något än? :)

   Radera
 2. Berätta gärna om Pullmans bok när du läst den! Jag har fyndat Cid Cormans ljuvliga lyriksamling för 20 kr och en Bodil Malmsten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken av dem? Men ja, det ska jag göra! :)
   Hm, måste erkänna att jag inte alls känner till Cid Corman. Ska kolla upp! :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg