Glad Alla Hjärtans Dag...

... till alla mina fina läsare därute! Ni är verkligen världens bästa och om det inte vore för er skulle redigeringen av Mardrömmar säkert inte ens gå hälften så lätt. Tack!

Och för att vi alla ska komma i stämning ska vi gråta tillsammans till den här Youtube-videon. Musiken kommer från soundtracket till filmen The Mask of Zorro. Klippen kommer från Tristan & Isolde - klassiskt romantisk och sorglig film om en engelsk riddare och en irländsk prinsessa som förälskar sig i varandra och inte kan glömma sin kärlek trots att den hotar att förstöra den sköra freden mellan det blivande England och Irland. Jag tycker att den är väldigt fin, och musiken passar utmärkt. Så njut!


Och för er som tyckte att det blev alldeles för snuttegulligt, se den här videon istället. Den bloggade jag om förra året, och den är lite roligare. Tycker jag, i alla fall.

Kommentarer

  1. omöjlig kärlek ett klassiskt tema. varje gång vill jag att de ska få varandra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag vet! Och i "Tristan och Isolde" är det dessutom extra sorgligt eftersom de sårar Isoldes man. Det hade varit så mycket bättre om han hade varit hemsk, men han ju så snäll! Fin film. :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg