"Guys - I'm bringing the party to you!"

Måndag idag och ny arbetsvecka. Förra veckan kände jag mig faktiskt riktigt effektiv, vilket nog märktes eftersom jag inte kom i närheten av bloggen. Förhoppningvis håller det i sig, men innan dess måste ni bara se det här:


Ännu en ny trailer till The Avengers! Gud, det kommer nya hela tiden, hur tänker de att vi ska klara oss ända tills den 4 maj??? Och det ser fortfarande riktigt bra ut! Episka fighter, superhjältar som bråkar med varandra men som håller ihop när det gäller, mer Loki... Ja, som min bästa vän sade när jag visade trailern för henne: "The Avengers kommer att bli awesome!"

Nu vill jag bara se Captain America: The First Avenger - den enda film jag inte har sett inför The Avengers. Och helst ha ett Marvel-maraton också.

Fler inlägg om The Avengers här.

Kommentarer

  1. Alltså! Skulle nästan få för mig att se den jag med! ENBART för att Scarlett Johansson är snygg i rött hår och för att Thor är med. HEHE. Och för att där är jättemånga kända ansikten. Robert Downey Junior. exempelvis! Och Mark Ruffalo!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag ska definitivt se den! Men jag är ju ett Marvel-fan. ;)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg