Vem är din Fandom Crush?

Fredag! Solen skiner, fåglarna kvittrar utanför fönstret och det känns som vår. Igår har jag en riktigt effektiv dag på redigeringsfronten, och än så länge går det ganska bra idag med...

För några veckor sedan skrev jag ett inlägg där jag publicerade mitt Fandom Identification Card efter att ha gjort ett väldigt roligt test. Nu såg jag för en vecka sedan hos Elins bokblogg (Gummistövlar) att det fanns ännu ett test som avslöjade vem som var ens "Fandom Crush". Och eftersom jag är den nörd jag är var jag så klart tvungen att ta testet. Här är mina resultat (jag gjorde båda testen - så ni kan se både vilken kille och vilken tjej jag skulle passa bäst med):


Peter Pevensie. Underbare, modige Peter. Den duktige storebrodern som jag faktiskt alltid identifierade mig med (storasyster som jag är). Är det honom jag passar bäst med? För ärligt talat var det ändå alltid den mer komplicerade lillebrodern Edmund som var min favorit...

Tyvärr har jag ännu inte läst The Mortal Instruments, men jag fick alla böckerna i julklapp så jag ska läsa dem så fort jag får tid (troligtvis på sommarlovet). Fast Jace har jag självklart hört talas om, och med tanke på allt jag hört så kan det väl inte vara så dumt att vara älskad av honom...

Och President Snow. Vad ska jag säga? Blod- och rosdoftande andedräkt är väl inte direkt någonting som attraherar mig särskilt mycket. Dessutom är han väl ganska kort, om jag inte minns fel? Och den där diktatur-grejen... Ja, vi är nog definitivt inte menade för varandra.


Lyra Belacqua! Underbara, starka och modiga Lyra! Dig skulle jag ha dejtat redan när jag var elva, om du frågade mig och inte var kär i Will.

Däremot har jag varken läst Matched eller Inheritance Cycle, så jag kan inte svara på ifall testet stämde angående de andra två. Trist.

Vem är er Fandom Crush?

Kommentarer

 1. Jag har inte gjort det testet men min största fandom crush är nog Syaoran i animen Tsubasa Chronicle eftersom jag är ett animefreak ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag måste faktiskt erkänna att jag aldrig har läst någon anime, men jag borde nog! Får kolla upp Tsubasa Chronicle!

   Hur går det förresten med ditt skrivande? :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg