Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!

Sedan ungefär åtta månader tillbaka engagerar jag mig frivilligt i UNICEF:s frivilliggrupp i Lund. Vi har insamlingar för barn över hela världen och deltar bland annat vid olika galor och föreställningar som arrangeras av ungdomar och äldre i våra trakter, där syftet är att samla in pengar till behövande barn eller sprida information om barns situation och möjligheten att bli världsförälder (läs gärna ett inlägg som jag har skrivit på UNICEF-bloggen här).

Just nu har alla som bloggar chansen att vaccinera 95 barn genom att publicera det inlägg som följer nedan. Gör det du med!

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten. Foto: © UNICEF/Asselin

Kommentarer

Populära inlägg