Månadens uppdatering: April

Tiden rinner iväg och nu tror jag minsann att våren är i Skåne! Träden har börjat slå ut och de japanska körsbärsträden som jag passerar varenda dag på väg till tåget hade några blommor igår. Det är fullt upp, som alltid, när sommaren närmar sig. 

Jag har börjat skolan igen och försöker hinna med att redigera så mycket jag kan vid sidan om. Det är nog mitt stora fel, att jag alltid vill göra så många saker samtidigt, och jag ber om förlåtelse för det. Jag hoppas att ni som väntar på Mardrömmar inte ska behöva lida allt för mycket. Jag kämpar på, det lovar jag!

Ikväll ska jag träffa andra barn- och ungdomsboksförfattare i Malmö. Två av mina författarvänner - Malin Stehn och Anette Eggert - har startat ett nytt nätverk för oss som skriver för barn och unga i Skåne, och då det är ett så fantastiskt bra initiativ måste jag ju bara dit. Det är så roligt att träffa andra författare och höra hur det är för dem, särskilt som de flesta av dem har skrivit så mycket längre än jag och har så mycket spännande att dela med sig av. Det ska bli jätteroligt!

Annars ser läget ut så här just nu:

Mardrömmar: Nu är alla delar inskickade till min redaktör Dorothea och jag väntar på att hon ska läsa igenom innan vi drar igång med nästa redigeringsrunda. Tyvärr kan jag inte svara på när boken kommer att komma ut förrän hon har återkommit till mig, men förhoppningsvis vet jag snart och då kommer ni att vara de första som får veta det! Men oavsett när det blir, så lovar jag som sagt att ni har någonting att se fram emot...

Har läst/läser: Reckless av Cornelia Funke, som var väldigt bra. Som en slags blandning av tv-serierna Supernatural, The Vampire Diaries och Once Upon A Time. Ska se om jag kan få ihop en liten recension av den snart. Annars blir det mest kurslitteratur nu när jag går i skolan igen.

Vill läsa: Alla olästa böcker i min bokhylla. Det märks att det börjar bli sommar (sommaren är min stora läsperiod), för jag kan knappt titta åt bokhyllans håll utan att känna hur jag vill rycka ut en bok och bara förlora mig i den.

Har sett/ser: Hela första säsongen av den amerikanska CW-serien Ringer! Riktigt bra, där Sarah Michelle Gellar spelar tvillingsystrar. Ska försöka få ihop ett inlägg om den snart. Se den! Sedan har jag även sett brittiska Wallander, The Vampire Diaries, Glee och Once Upon A Time. Är just nu helt kär i den sistnämnda, vill bara veta hur det ska sluta, samtidigt som jag vill att det ska fortsätta i all evighet. Spännande, spännande... Dessutom har jag äntligen sett Captain America: The First Avenger! Den var jättebra och nu är jag om omöjligt ännu mer peppad för att se The Avengers. Och för att se lite mer av Chris Evans blev det även What's Your Number? i lördags. Den var kul och söt, även då det var lite svårt att ta huvudkaraktären Ally på allvar när hon spelas av Anna Faris som har varit med i Scary Movie-filmerna... Och sist men inte minst fick jag sett Titanic på bio i 3D. Den är minsann lika vacker och sorglig varenda gång man ser den, inte minst på bio. 

Vill se: De sista tre avsnitten av Once Upon A Time (men samtidigt inte)! Och The Avengers. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Blir den här filmen misslyckad kommer jag att vara besviken året ut.

Har lyssnat på/lyssnar på: Min Vampire Diaries Season 3-spellista på iTunes, min Ringer-spellista på iTunes, min Våren 2012-spellista på iTunes och lite annat smått och gott. Och de här är favoriterna:


 

Jag hoppas att allt är bra med er alla i vårsolen!

Kommentarer

  1. Jag har också börjat titta på Once Upon a Time! :) Fast senaste för mig är New Girl, har du sett den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, visst är det bra? :) Ja, jag har sett tre avsnitt än så länge. Tycker att det är ganska kul och en bra serie att slötitta på när man inte orkar något annat. Bra med korta avsnitt också - man kan se under en lunch. ;)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg