Nu kan ni boka mig via Författarcentrum!

När man är författare i Sverige finns det olika föreningar och annat som man kan vara med i, men för det mesta krävs det att man ska ha skrivit minst två böcker för att få vara med. Var du än bor i Sverige och även om du bara har hunnit ge ut en bok (som jag, än så länge), kan du dock bli medlem i Författarcentrum. Det är en ideell förening för författare som gör det möjligt för oss att komma ut och möta våra läsare, prata med dem och dela med oss av våra erfarenheter. Ofta är det bibliotek, skolor eller bokhandlar som vill att vi ska komma ut och berätta om våra böcker eller hålla i skrivövningar.

För några veckor sedan blev jag medlem i Författarcentrum Syd, vilket innebär att ni nu även kan boka mig! Här finns min profil, och jag hoppas att vi ses någon gång!

Kommentarer

Populära inlägg